16 december 2009

Ni är inget vidare ...

... på att bli min personliga shoppare (som vi säger på svenska)!

I går blev jag därför tvungen att ta mig till en leksaksaffär och införskaffa Duplo (lego) till det 3-åriga monstret. När jag då äntligen hade tagit mig till en denna affär (vilket faktiskt var förenat med lite livsfara i snögloppen!) tror ni då att den storlek på Duplo-låda jag hade tänkt mig fanns kvar? Näe, det hade alla utan gips shoppat före mig. Hrmpff ...
Jag blev alltså tvungen att köpa en lite mindre låda Duplo + en annan Duplo-variant med djur och bondgård etc. Hoppas verkligen att monstret kommer att UPPSKATTA mina stora ansträngningar.

Hur går det för er med julshoppandet - ni som bara har tid med er själva?

3 kommentarer:

En del av mej sa...

För mej går det åt hellskotta med julhandeln. Jag har inte ens tid med mej själv och har bara köpt en enda julklapp när jag i förbifarten fick lite tid över när tonårsdottern satt i frisörstolen.
Vi vet ju att det blir Julafton varje år så varför handlar vi inte julklapparna på sommaren. Nej för då vill vi lägga tid på oss själva och njuta av solen och Julen käns såååå långt borta, men oj vad tiden går fort när man har kul.
Hoppas du blir av med gipset snart.
Tack för bra inlägg och hoppas lilla monstret blir glad för det du ger.

Susanna sa...

Julshoppandet har kommit ner till lagom nivå. Jag var tidigare en sådan som kunde köpa julklappar i Juni, så slapp jag springa runt med alla stressade människor och riva mitt hår.
Men nu får det bli vad det blir bara de allra snällaste får julklappar/JulKram till dig

Magica de Hex sa...

Bra tänkt. Ja, i år blir det ett minimum till barnbarnen och sen en liten till sambon. Ingen aning dock om vad han ska få ännu. Är du kvar i Thailand?