19 december 2009

Fixa o dona

Här sitter jag och läser bloggar och surfar och bloggar själv i stället för att dammsuga och skura toastolar och tvätta och allt det där fejandet som man får för sig att man måste göra strax före jul. Jag funderar också lite nervöst på hur det kommer att bli när gipset tas bort på måndag. Kommer jag att kunna stödja på benet eller blir jag återigen helt beroende av kryckorna? Märkligt nog gick en av mina närmaste kollegor och ramlade och fick en spricka i benet på precis samma ställe som jag, så nu är vi två (vi sitter dessutom i rummen bredvid varandra) som stolpar runt med gips på kontoret!
Nä, nu ska jag tampas med dammsugaren ett tag!
See you!

Ps. Fick min första matleverans igår. Toppenbra – förutom att palsternackorna och morötterna var monstruöst gigantiska! Typ ett halvt kilo vardera!

5 kommentarer:

nilla sa...

Om jag var du skulle jag oroa mig för allt jag skulle behöva göra igen när gipset togs bort. Tråkigt hushållsarbete och sånt.
Eller...kan det vara så att du t o m längtar efter det?

Magica de Hex sa...

Nu har jag dammsugit hela övervåningen inkl säng o soffa, tvättat toaletterna, plockat fram alla julsaker, klätt en julgren, bytt lakan, ... jag tror inte att jag städar mera när jag inte har något gips, det är nästan tvärtom!

M/S Design sa...

Vad flitig du har varit själv spar jag städningen till på tisdag.
Det måste vara fint hos er nu med all snö!Ha en skön fortsättning på helgen.
Mariana

Magica de Hex sa...

Det är superfint med snön! Ha en skön helg du med!

Bajsugglan sa...

Det är alltid kul med stora monstergrönsaker!