28 december 2009

Årets bästa och sämsta?

Igår skrev Den hemska tvillingen om vilka händelser som varit årets höjdpunkt och lågvattenmärke, och då slog det mig att jag sällan varit så mycket sjuk och sjukskriven som detta år! Nu när året börjar gå mot sitt slut och jag summerar ihop saker och ting så kan jag ändå se att det har varit gott. Jag har lärt mig mycket om mig själv då jag gick i min KBT- och BK-grupp (BK=Basal kroppskännedom) på Danderyds sjukhus. Det var oerhört nyttigt att få fundera och diskutera i grupp och jämföra sig med andra och varandra. Jag tycker att jag lärde mig en hel del om mig själv som jag nu har glädje av både i jobbet och privat. Det var det bästa i år!
Det sämsta var att bryta benet. Det är f-n så krångligt att ta sig någonstans, och jag har gått upp i vikt av att sitta still så länge. Och det kommer att dröja ett tag till innan jag går mina raska, dagliga promenader – tyvärr.

Men snart stundar ett nytt år, och nya utmaningar. Det ska bli intressant att få vara med om dem! Vad är ditt bästa och sämsta i år?

3 kommentarer:

M/S Design sa...

Mitt barnbarn Sixten är klart det bästa i år han är nu 1,5 är och man är alltid glad i hans närhet.
Det sämsta är såklart hälsan både nin man och jag har haft det jobbigt,han två operationer i år och han är sällan sjuk i vanliga fall.Och för mej är det tydligen bara inse att man får leva med smärtan, man är utsliten med andra ord.

nilla sa...

Det är för svårt att sålla. Mina bästa och sämsta är så många och så intrasslade i varandra att det nog kommer ta tid att frilägga dem.

Magica de Hex sa...

M/S: Men barnbarnet föddes väl 2008 om han är 1,5? Trist med alla operationer, hoppas på ett friskare år 2010 för både er och oss!
Nilla: Mesigt, frilägg på vetja!!