18 augusti 2009

Snyft, Sommar är slut

Observera nu alla ni som studsar inför detta trista faktum, jag sa Sommar, inte sommaren! Dvs radioprogrammet Sommar. Iofs innebär det att sommaren oåterkallerligen lider mot sitt slut men än är det några dagar kvar, eller hur?
Jag älskar att lyssna på Sommar och i år var inget undantag. Min tio-i-topp-lista (jag har förstås inte lyssnat på alla) ser ut som följer:

Morgan Alling
Nour El-Refai
Kristian Luuk
Nahid Persson Sarvestani
Erika Bjerström
Sofia Jannok
Malin Sävstam
Petra Mede
Peter Englund
Herman Lindqvist

Vilka var era favvisar?

6 kommentarer:

Maj Korner sa...

Om jag bara väljer en så är det Morgan Alling. Sen var det många andra som var bra, på olika sätt. Ett par stolpskott var det förstås också, en del orkade jag inte lyssna klart på ens.

Ibland kan jag bli lite störd av hur någon låter, om de uppenbart läser sin text och dessutom stolpigt. Eller om de har en dialekt så jag måste skärpa öronen. Men har de bara något intressant att säga så brukar det få mindre betydelse varterfter jag lyssnar.

Magica de Hex sa...

Håller med dig om Morgan. Han hade en verkligt intressant historia att berätta och han gjorde det bra. Likaså Kristian Luuk som jag inte hade några förväntningar på. Han överraskade, det gillar jag!

Susanna sa...

Jag måste säga Herman Lindqvist eftersom han är en fantastisk berättare och otroligt rolig, något som passar utmärkt bra i hängmattan.

Alla andra kör tunga livshistorier självklart intressanta att lyssna på som Morgan Alling. Men i år fick vinnaren bli en veteran.

Förra året vann tycker jag Dolph Lungren i kategorin - allvar!

Susanna sa...

Dolph Lundgren skall det vara.....

Speja sa...

Älskar också att lyssna på sommarpratarna, ändå har jag lyckats missa i stort sett alla i sommar. Buhu, fast man kan ju lyssna i efterhand...inte för att jag tycker att det är riktigt samma sak.

Magica de Hex sa...

Speja: Det är toppen att lyssna på podradio!