15 september 2007

Journalister är ett svårflörtat släkte

Igår var det pressfrukost på jobbet för nya Boken om läslust. Mackor beställdes och avhämtades, kaffetermos efter kaffetermos fylldes med nykokt kaffe, bord ställdes iordning, kollegan och jag var beredda att dra vår lilla "show", dvs sitta inför alla journalister och branschfolk och berätta om boken: varför vi har gjort den, vad den innehåller, varför den är så himla bra, och så vidare ... Jag hade lite svårt att somna kvällen innan, trots att jag var ordentligt förberedd. Klockan 9.00 skulle det börja. Kvart över nio hade det inte kommit en själ och halv tio hade det dykt upp tre (!) personer. Två var lärare som blivit intervjuade för boken och en person var illustratören till boken. RIDÅ!
Vi drog förstås vårt anförande ändå, och det gick bra. Som tur var satt även alla arbetskamrater och lyssnade, så det blev ju inte helt tomt i rummet.
Det var tydligen inte intressant att vi har gjort en bok. Vi får hoppas att de den är tänkt för - föräldrar - ska finna den läsvärd.

Får man säga ett ord som börjar på j och slutar på a om journalister?

4 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Vad trist! Ämnet borde verkligen ha intresserat fler än redan "frälsta", tycker man!

Magica de Hex sa...

Ja eller hur? Tack!

Anonym sa...

Ja! Det får man. Säga j-a journalister, alltså. Och gärna några svordomar till.

Men det hade kanske hänt något viktigt? Någon som en gång varit med i en dokusåpa kanske hade chansen att få ett programledarjobb. Sådant vill tidningarna naturligtvis inte missa.

Med lite tur kanske ni kan få några ord i de artiklarna som de skriver någon gång i halvåret. Du vet, när de samlar ihop en hel bunt barnlitteratur och pliktskyldigast betar av ett lass.

merly sa...

Är här för att vittna om vad denna stora stava har gjort för mig. Jag tror aldrig på pole gjutning, tills när jag blev frestad att prova det. Jag och min man har haft många problem att bo tillsammans, han kommer inte alltid göra mig lycklig för att han har blivit kär i en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom Ju mer han gör mig ledsen, så min äktenskap föll i skilsmässa för att han ger mig mer uppmärksamhet. Så med all denna smärta och ångest bestämde jag mig för att kontakta denna stavningskastare för att se om saker kan träna mellan mig och min man igen. denna spell DR PEACE berättade för mig att min man verkligen är i ett stort pass, att han har varit en charmig magi, så han berättade för mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade stavningen för mig efter 3 dagar stavning min man stavade helt förändrats han kom be om ursäkt för att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag tackar verkligen DR PEACE för att få min man tillbaka till mig jag vill ha dig alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskaps- och förhållandeproblemen, kommer han att lösa det för dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
och hans WhatsApp: +2348059073851

1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) kärleksspel
(3) Du vill bli befordrad på kontoret.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
(7) Du vill knyta din make för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om du inte kan träffa din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja dig från din make.
(12) om du vill ha dina förfrågningar.
(13) Graviditet stavar att tänka på barnet
(14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
(15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
igen e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom omgående
WhatsApp: +2348059073851

Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE Kontakta bara honom och förklara ditt problem för honom och bli löst.