15 juli 2010

Semesterläsning?

Just nu planerar jag min semesterläsning noggrant. Det paradoxala i det här jobbet är att jag började jobba med böcker för jag älskar att läsa, och sen när jag väl nådde mina drömmars mål, hinner jag i alla fall inte läsa alla de där böckerna som jag vill! Under ”terminerna” läser jag i stort sett ”bara” barn- och ungdomsböcker. Vuxenböcker får jag läsa när jag har semester. Ni fattar hur viktiga de där få böckerna är! De vägs på guldvåg. Just nu består min läshög av följande titlar:
Håpas du trifs bra i fengelset av Susanna Alakoski, En sannolik historia av Karin Alvtegen, Lika som kärlek av Anita Salomonsson och Igelkottens elegans av Muriel Barbery (äntligen!). Fler ska det bli, men just nu har jag inga fler titlar i huvudet. (Jag vet att jag sagt några av dessa titlar förr, men de har ännu inte blivit lästa)...

En bra deckare skulle jag också vilja läsa. Tips tack!

4 kommentarer:

M/S Design sa...

Har inget tips tyvär.
Själv läser jag En lisa för själen av Eva Robild & Annika Christensen.
Mariana

nillas liv på pinnen sa...

Läser knappt inga deckare.
Elizabeth George gillar jag dock.

Maj Korner sa...

Åh, Igelkottens elegans verkar så intressant! Har den på min att läsa lista.

Deckare kan jag inte tipsa om, är värdskass på den genren.

Fru Venus sa...

Hej och tack för titten! :-) Vill du läsa bra svenska deckare så kolla in Johan Theroins Ölandsdeckare, riktigt bra! "Räknarrutan" vet jag inget om, har fått hjälp med den,men kolla med Tantaluran!