14 april 2009

Ved & jord

Resultatet av påskens vedermödor syns här intill. Men har man inga rabatter så tager man vad man haver: 6 säckar jord från K-rauta för 100 pix får i år leka ställföreträdande rabatter och hysa alla de fina blomlökar våra vänner kom med på vår housewarming! Det blir spännande att se om det kommer att blomma ... Vedstapeln har förärat mig armbågsvred, blåmärkesunderarm och en sjuk träningsvärk på baksidan av låren ... tur att det är kontorsvardag igen ...

7 kommentarer:

Speja sa...

Det är ju konstigt vad det är slitsamt att vara ledig. Samma fenomen förekommer här. Nu ska jag jobba och vila upp mig.

Magica de Hex sa...

Åh vad skönt det låter! Fast i ärlighetens namn: lite härligt är det ju att slita i trädgården, men säg inte till min sambo att jag sagt det!

Mifflan sa...

Alltså, Annika, jag behöver dig! Tänk om du kunde gå bredvid mig denna odlingssäsong. Då skulle jag kunna allt sedan.

Så fö nu att du är redaktör för Barnens bokklubb. Vi läser Desperaux nu. Den är underbar. Jag har lovat E att inte läsa i förväg. Svårt att låta bli, den är ju så spännande!

Magica de Hex sa...

Jag är nybörjare på trädgård själv, går kurs just nu på Medborgarskolan! Åh Despereaux är ju en helt underbar bok! När ni har läst den klart kan du gå över till Edward Tulanes fantastiska resa av samma författare!

Mifflan sa...

Edward Tulanes har vi redan "gjort". E älskade den så mycket att hon tog med den till sexårsverksamheten för att ha som högläsningsbok. Hela klassen (och fröknarna) var helt sålda!

Speja sa...

Ojdå, de böckerna måste jag titta närmare på fast vi håller på att läsa ihjäl oss här hemma...men det är så himla härligt att hitta nya bokskatter. Tack för tipsen som jag visserligen fick genom att snokläsa kommentarer...hm.

Mifflan sa...

Hej! Jag terroriserar din blogg :)
Tänkte att du som arbetar med barnböcker kanske är intresserad av min ramsinsamling.

Jag gillar RAMSOR. De är bra att ha i umgänget med de små samtidigt som de hjälper till i språkutveckling och läsinlärning.

Kan du några ramsor? Skynda dig att dela med dig och passa på att lära dig några nya!

Sprid gärna informationen (Ju fler som ramsar desto roligare...)
Välkommen!
Mifflan

http://mifflan.blogsome.com/2009/04/15/fingerramsor/