16 april 2009

Tur eller otur?

Sitter och stirrar på en oskrapad Trisslott som jag har fått i ett brev i dag. Jag fick den som tack för att jag gick på ett erbjudande om att abonnera på dvd (som jag f ö redan har lämnat). Dagdrömmer om att storkovan döljer sig bakom de små klöver som är tryckta på lottens framsida! Jag funderar intensivt på vad jag ska göra med pengarna och kommer fram till följande:
1: Resa
2: Resa
3: Resa
4: Kanske ge barnen några kronor ...
5: Resa

Kanske ska lägga undan lotten i natt och ta fram den i morgon och göra om proceduren ...

5 kommentarer:

Susanna sa...

Vann du nått...../S

Speja sa...

Det är en av mina favoritsysselsättningar, alltså att dagdrömma om vad jag skulle göra om jag vann Den Stora Vinsten. Resa ligger högt upp på listan för mig också samt att renovera vår gård. Och skulle jag vara riktigt ädel och oegoistisk skulle jag starta upp ett privat äldreboende med djur och barn i närheten. Ja, du ser, nu kom jag igång igen. Ska inte fylla din blogg med mitt babbel. Ha det fint och lycka till med framtida skrap.

Magica de Hex sa...

Susanna: Jag har faktiskt inte skarpat än!
Speja: Du får så gärna fylla min blogg med babbel!

Susanna sa...

Och när skall detta ske any date in mind??
Kram

AnnCharlott sa...

Det händer att jag köper en lott när det är såna där superfantasisummor i potten och så planerar jag vad jag ska göra med alla pengar. Sen när jag inget vinner känner jag mig lite sur och lurad.