2 april 2009

Köksbordet och jag

Från köksbordet i mitt nya kök, i mitt nya hus (ja vi flyttade in i ett sprillans nybyggt hus i maj förra året så jag tycker fortfarande att man kan säga att huset är nytt) sköter jag mitt liv. Jag bloggar, skriver, mejlar, äter, jobbar (ibland), diskuterar och ventilerar med min sambo, pratar i telefon med mera. Egentligen kan man säga att jag liksom lever mitt liv från det där fula köksbordet. Men utsikten är inte ful. Det som glimtar mellan träden är havet, eller rättare sagt Lilla Värtan, en flik av Östersjön. Snart, snart kommer denna utsikt att bestå av en grönskande matta med inslag av blåa stänk. Det ser jag verkligen fram emot!
I dag: skrivarbete ska utföras vid ovan nämnda köksbord. Efter det: ÄNTLIGEN FRISSAN!
Ps. Det som ser ut som en galge är i själva verket sambons fågelmats-konstruktion. Jeez, hur man nu kan komma på något så makabert till något så rart ...

6 kommentarer:

Speja sa...

Då har vi ungefär samma arbetsmiljö. Fast jag ser inte Östersjön från mitt köksfönster. Och jag borde också åka till frissan. Innan maken tar fram saxen. Då är det akut.

Magica de Hex sa...

Hej Speja! Ja det ska bli otroligt skönt att äntligen gå till frissan! Kul att du hittade hit! Jag hittade till dig också. Vi hörs igen! Tjao.

Speja sa...

Hej igen! Eftersom du frågar så fint och det är första gången du hälsar på hos mig så svarar jag dig här. Håller ju en låg profil på min egen blogg. I samma veva passar jag på att hålla med dig: bloggeri är på tok för tidsödande...
Jo, jag tror att jag hittade dig via någon annan nyfunnen blogg - mitt minne är så kort - kan det varit Bokstavligt talat, kanske? I alla fall så arbetar jag som copywriter och frilansskribent. Hemifrån då alltså!
Ha en fin dag.
PS. Jag gillar din blogg också. Och har bokat klipptid till på torsdag. Vill ju inte skrämma bort alla eventuella påskkärringar, eller, ännu värre, bli förväxlad med en;)

Magica de Hex sa...

Kul! Jag är också fd copywriter och frilansskribent,utbildad på RMI Berghs, gick ut 1985 (jag är gammal som gatan) och jobbade i tio år på så vis. Icke längre dock!

Susanna sa...

Ser vilsamt ut min vän! Hoppas frissan gjorde vad hon/han skulle och du blev nöjd/S

Magica de Hex sa...

Tack det blev snyggt med lite klipp & färg. Nu kan jag ha fest på lördag.