8 april 2011

Tulle lilla

Lill-Babs (ja hon heter faktiskt så!) har gjort sig illa i ena bakbenet. Hon råååmar om man tar i henne och linkar lätt över golvet. Nu får hon vackert hålla sig inne i helgen, så hon blir bra. Det är faktiskt synd om katten. Och inte nog med det. Nästa fredag ska hon steriliseras och sedan gå med tratt runt halsen i tio dagar. Och under den tiden får hon inte heller gå ut.
Dubbel-tulle!
Jag kan mottaga kondoleanser å hennes vägnar.

Ps. Var och såg Beatrix Potter-utställningen på Millesgården idag. Mycket vackert museum, kan rekommenderas. Särskilt parken med många fina statyer på sommaren. Vi var där hela jobbet (11 pers) och lyssnade i en timme på en oerhört påläst, duktig och personlig guide. Mycket trevligt och intressant även om jag inte är en direkt Potter-fan. Och så fick vi nybakade scones med ost och sylt också. Inte tulle alls om oss faktiskt. Ds.

5 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Okej, hälsa Lill-Babs att hon ska krya på benet.

M/S Design sa...

Låter trevligt och gott, hälsa kissen!

Annaa M sa...

Se upp så det inte är nåt illa från någon annan katt bara! Om det börjar lukta illa, iväg till veterinären på stört. Två katter har jag haft med kolibakterier i öppna sår, den ena blev en riktigt dyr affär med mycket lidande för två småsår, den andra var vi snabbare med.

Magica de Hex sa...

Nilla: Jag har just pussat henne på huvudet från dig.
M/S: Kissen varde hälsad!
Annaa M: Inget sår vad vi kan se. Hon ska ändå till veterinären på fredag, hoppas det gått över innan dess. Hon får inte gå ut idag.

Shamrock sa...

Vad kul att du tittade in hos mig. Och stackars Lill-Babs både för denna helg och för de kommande 10 dagarna.

Barn idag vet nog inte ens vem Beatrix Potter var de känner bara till Harry Potter...