18 april 2011

Monday, monday

Dagens djurrapport: Lillkatten är totalt uttråkad över att behöva ha tratt. Som tur är har väl katter knappast någon tidsuppfattning, så hon har ingen koll på att det ska bäras tratt i ytterligare sex dagar.

Veckorna går, ticktack, ticktack. Kollegorna börjar prata semester, vilka veckor de tänkt ta ledigt och vad som ska ske på denna ynkligt korta fria tid. Vi har också börjat småplanera, kanske en vecka på västkusten och några dagars biltur i vårt vackra grannland Norge. Eller så spar jag Norge och tar en tur med Hurtigrutten någon gång framöver, det tror jag skulle vara en häftig upplevelse. Fast väldigt dyrt har jag hört. Vad har ni för sommarplaner?

Och så dagens spaning: Blåsippor!

5 kommentarer:

Maj Korner sa...

Ska man åka hela Hurtigrutten så tror jag det är dyrt. Men det kanske räcker med några fjordar? Efter fem stycken kanske de ser ganska lika ut?

Maj Korner sa...

Förresten, snygg ny design på bloggen!

Magica de Hex sa...

Maj: Jag ska kolla upp det, men har förstyått att det är dyrt. När, jag tror man tröttnar om man åker hela vägen. 4-5 dagar kanske typ. Ja visst är den fin designen? Tack för det.

M/S Design sa...

En liten tur till Paris i maj,trädgårdsresa till England i juni sen blir det att vara hemma (det ska snickras lite)och några turer till landet blir det väl.

Magica de Hex sa...

M/S: Låter fantastiskt! Kanske du och din man har lust att komma ut och grilla någon kväll i sommar! Det vore kul. Jag välte en av dina fina tulpan-pinnar häromdagen så den gick i tusen bitar, snyft!