14 oktober 2012

Svar från "den andra glupska katten"

"Ni ska inte tro på allt den där Nolle säger (husse påstår att han är min storebror, men det kan ju vem som helst se att vi inte är det minsta släkt). Nolle låter så mild och vänlig i det förra blogginlägget, men sanningen är att han bara är lismande och inställsam (framför allt mot matte som går på det oavbrutet). Och om någon är hungrig, så är det han!
Lyssna på det här bara: om jag till exempel ligger på hans favoritpall (ja, det är den ni ser på bilden) så kommer han och lägger sig bredvid mig och breder ut sig så jag till sist ramlar ner. Och när jag - efter massa ålande och smygande - lyckas ta ett bytesdjur försöker han alltid sno åt sig en smakbit! Jaga dina fåglar själv, säger jag, men det lyssnar han inte på. Ibland får jag nådigt lov att slicka och putsa hans päls, men aldrig att han skulle göra det tillbaka, den snåljåpen. Men han kan inte klättra lika bra i träd som jag, ha! Han kan sitta därnere på marken och titta beundrande på mig, jag är klätterdrottningen!"

Hälsningar Lill-Babs!

6 kommentarer:

AnnCharlott sa...

när katten själv får komma till tals :-)

M/S Design sa...

Det är allt bra att ha en snäll matte!

Nilla sa...

Och söt är man också. :)

Magica de Hex sa...

:-)

Anonym sa...

Tänk att de alltid ska upp i ottan, äta och gå en lov i huset innan de går ut, medan man står där i särken som sällskap och inget hellre vill än att gå och lägga sig igen. Och då är det inte ens min katt utan en grannkatt som har sitt revir på vår gata. Man får vara glad att det inte är varje natt. Kram från Marre PS. Man är nog en mes.DS

Magica de Hex sa...

Marre Mes!! :-) Kan vi byta söndag till den 11/11 alt 25/11?