28 februari 2012

i väntan på en norrman ...

dagarna kryper fram och jag äter omåttliga mängder morfintabletter och försöker hämta, skära, lyfta, pilla och dona med en hand. höger är ok, tack och lov, annars hade det här helvetet varit etter värre. vet inte vad jag gjort för ont, men nåt jävelskap har jag väl ställt till med för att förtjäna detta, och resebyrån har ännu inte svarat på om de tänker kompensera oss för de förlorade mellanskillnaden på redan till ecuador ...
norrmannen jag väntar på är handkirurgen som ska operera mig på tisdag nästa vecka, han ska tydligen vara inihve skicklig. hörde om en tjej som råkat ut för ett handledsbrott och hittills gjort åtta operationer och hon var ändå inte bra ... usch.

jag både är och känner mig supergnällig, sambon är redan trött på mig och önskar mig dit pepparn växer. tjao från gnället.

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Jag tycker du har rätt att gnälla!

Anonym sa...

Du får vara så supergnällig som du vill. Det är för jäkligt att du råkat ut för det här. Ska tänka på dig på tisdag och hoppas att norrmannen är så skicklig som det sägs att han är, så att han gör underverk med handen.
Tulle på dig
Kram från Maryann

Magica de Hex sa...

kram på er gullisar!

mockapocka sa...

Du kan komma till mig och gnälla hur mycket du vill. Jag är uppvuxen i gnällbältet och kind of used to it. Det blir ALLTID bättre om man får gnälla lite. Gärna högt.