1 mars 2012

Ägnar dagarna åt att ...

... se på gamla filmer, läsa lite, spela mycket wordfeud, gå till brevlådan med mängder av brev (fattar inte varför det ska skrivas/skickas så många brev just när man är sjukskriven?), elda lite, öppna balkongdörren typ hundra gånger i timmen för katterna som vill gå in respektive ut. Just idag har jag dessutom jobbat några timmar. Jobbandet går till så att jag sätter mig i soffan, tar laptopen i knäet, lutar den gipsade armen mot väggen och kör pekfingervalsen med den andra. Varje gång jag ska ha stor bokstav får jag tycka ner shift före och efter, och när jag ska ha något annat tecken så snirklar jag ner gipset mot tangentbordet och smäller till!
Och nu är det bara fyra dagar kvar till operation. Att det går så förbenat långsamt just nu är ju märkligt! Annars flyger minsann veckorna.

En annan grej jag gjort idag är att kolla upp kostnader etc för två dygn på hotell i Tällberg när jag fyller år. Ni vet då jag egentligen skulle ha varit i Amazonas ... men vad är väl Amazonas mot Dalarna?

2 kommentarer:

mockapocka sa...

Jodå. Dalarna kan vara nog så fint och bra. Om man inte samtidigt tänker på Amazonas. Men annars har jag personligen ingeting alls emot Dalarna. Riktigt mysigt faktiskt. Fast en gång när jag var i Mora var hela stan avstängd pga bombhot mot Åhléns. Men det kommer säkert inte hända igen (ever) och du skulle ju för övrigt inte till Mora utan Tällberg. Kan bli hur bra som helst.

Magica de Hex sa...

Hahaha, du är rolig du. Man skulle nästan kunna tro att Dalarna är paradiset på jorden ...