24 februari 2012

Och nu är det handledsbrott ...

...ramlade rakt ner på handleden då jag skulle kliva ner från en elefantpall - en sån där med små hjul som stoppar när man ställer sig på den - i onsdags. Höll på att packa upp och sätta in böcker högst upp i bokhyllan. Armen var helt demolerad, såg faktiskt ut som ett S, och ambulansen fick komma och hämta mig. Först var de tvungna att DRA ut den krokiga handleden [då svimmade jag], sen gipsa ända upp till armhålan och nästa vecka blir det operation. Man kan hålla sig för skratt faktiskt. Nu är det dessutom tveksamt om vi kan göra vår långresa till Ecuador som startar den 23 mars, detta lär ta längre tid att läka ...
För dryga två år sen bröt jag vristen, och nu var det alltså handledens tur. Om man nu ens kan använda ordet tur i detta miserabla sammanhang. Enda turen var egentligen att jag bröt vänster hand, jag är högerhänt.
Så nu är det soffa, wordfeud och läsning som gäller tyvärr ...

7 kommentarer:

AnnCharlott sa...

Ursch och uff och oj och stackars dig. Trist om ni måste skjuta på resan, men tur i oturen i så fall att det är med Äventyrsresor ni bokat. De brukar kunna vara vara väldigt flexibla.

Magica de Hex sa...

Tja, om de snor tiotusen per biljett så vetifaan ....

Miss Upsey Daisy sa...

Vilket jäkla skit. Pardon my French.

AnnCharlott sa...

Nej tiotusen per biljett är inte ok.

M/S Design sa...

Stackare!!!lider med dej...

mockapocka sa...

Men jösses! Inser att jag har slarvläst bloggar den senaste tiden. Hade helt missat detta. Så går det när man åker på semester och ungefär samtidigt tappar blogglusten.
Det där brottet verkar ju helt enkelt väldigt jobbigt. Enarmad liksom. Hu, vilken fasa.

Susanna sa...

Men stackars dig och resan inställd! Vilket aber/Kraam