21 februari 2012

Orka?

Trött, trött, trött. Säckar numera nästan redan klockan nio på kvällarna. Undrar om det är vintern eller åldern?
Men om jag inte vore så trött så kunde jag kanske skaffa mig en ny, användbar hobby istället för bloggen. Kanske brodera! Vad tycks? Passar det mig att pilla (behöver man dubbelslipade glasögon då?) med små dukar månne ...

Vad gör ni när ni inte jobbar eller bloggar?
Jezus, vilket osammanhängande inlägg detta blev. Sorry.

5 kommentarer:

M/S Design sa...

Om du visste vad mycket häftigt man kan brodera! och då menar jag inte dukar...
Är också trött nu men annars går kvällarna åt till måla,sy,möten och trädgårdsdrömmar...

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

När jag inte bloggar så promenerar jag i nature, läser böcker, släktforskar, fotograferar och ja lite av varje. Är med vovven och sambon. I dag behöver vi mer hobbies i stället för klistrade ögon i bildskärmar för ofta. Inte konstigt vi växer i storlek och vi drabbas av benskörhet m.m.

mockapocka sa...

Jag grejsar.
Direkt översatt betyder "grejsar" allt som jag kommer på för stunden. Det kan vara att laga något, skapa något, tänka, skriva, pilla, promenera, springa/träna eller handla/tvätta/städa/laga mat. Jag gillar att göra det mesta om jag inte känner mig stressad.

Just nu är jag också trött på gränsen till utmattning. Men det är för att jag är förkyld. Ogillar verkligen förkylningar just för att jag blir så allmänpåverkad och "grejsaosugen".

nillas liv på pinnen sa...

'Sammanhängande' är överskattat.

Man kan ju alltid spela wordfeud...

Maj Korner sa...

Faktum är att jag faktiskt plockat fram ett pyttebroderi ur gömmorna. Har bara fållat och märkt ut mitten en, men vem vet jag kanske börjar med ett litet stygn. Vilken vecka som helst.