14 november 2010

Sköna söndag

Härligt att slippa gå till jobbet. Och att det regnar lite ute, då kan jag sitta inne och kura med mina manus och kanske en egen bok (dvs en bok för vuxna som jag själv har valt att läsa. Den som ligger på vänt är Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann).
Blev igår tillfrågad om vi vill ta över en liten bondkatta som en väns son inte kan behålla av olika orsaker. Vi bor ju superbra för att ha katt, och sambon vill ju inte ha hund, so why not? Enligt utsago är den svart-grå melerad, 10 månader gammal, gillar att spela fotboll (!) och heter Boris pga ett missförstånd (det är en hona). Man kanske kan döpa om den till Doris, jag menar det lär ju katten inte bry sig om, eller lägga märke till! Vi kanske åker och tittar på den i veckan, för min kompis sambo blir visst tokig på katthåren ... Men jag tänker lite på vår nya soffa ... vill inte att den ska bli "kload" på. Hmm, vi får se.

6 kommentarer:

Maj Korner sa...

Jag blir också tokig på katthår. Jätteäckliga, dalar i luften som missiler och landar precis överallt. I kläder, i mat, på blommor, överallt. Det ska oerhört mycket till på plussidan för att uppväga det, enligt mitt sätt att se.

Anonym sa...

Det är klart att ni ska ha en katt. Finns inget mysigare och man slipper gå ut med den. Man får så mycket kärlek av ett djur. Det enda är om man ska åka bort, vem ska ta hand om den. Men löser man den frågan så är saken klar tycker jag, eller?

Kram från Marre

PS. Däcket ser jättefint ut.DS

M/S Design sa...

Har precis läst ut Hundraåringen och den var underhållande.
Klart ni ska ha katt om den är trevlig.
Önskar jag kunnde ha en.

Magica de Hex sa...

Marre: Finns flea på ön som kan mata katten om vi är bortresta.
Mariana: Varför kan du inte ha katt? Hundarna?

nillas liv på pinnen sa...

Vår soffa blev sönderkload när vi skaffade kattunge. Efter ett par månader var vi tvungna att lämna tillbaka kissen, som hette Muffins, för jag blev allergisk. Då stod vi där utan katt men med sönderkload soffa.

AnnCharlott sa...

Det är klart ni ska ha katt! Om hon börjar kloa på soffan så fram med vattensprutan, det brukar göra susen. Fast förresten - var det inte denna katt som gillade att bada?