8 december 2011

Veckans höjdpunkt ...

.. var i tisdags när vi hade vår andra bokcirkelträff. Vi var en liten, naggande god skara, som tyckte till så det sprudlade om Herman Hesses Stäppvargen. Lite om nämnde författares bok Siddharta diskuterades också. Det var heta diskussioner i RÖDA RUMMET minsann (Palatsets coolaste rum)! Kul detta med bokcirkel måste jag säga. Fattar inte varför jag väntat såååå mååååånga åååår med att starta en! Till nästa gång ska vi läsa Anneli Jordahls bok Jag skulle vara din hund (om jag bara finge vara i din närhet). Högst intressant val!

Ikväll ska jag träffa en god, skrivande vän för att diskutera - och eventuellt - starta ett gemensamt skrivprojekt. Ska bli spännande att se vart det tar vägen ...

I övrigt funderar jag över om jag verkligen ska köpa några julklappar öht, och läser så ögona blör däremellan. Något mer har jag faktiskt inte att förtälja för ögonlocket vad jag kan komma på.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Trycker på gilla-knappen för bokcirkel, och till på köpet i Röda Rummet, inte illa! Hur var den då, Stäppvargen, tycker du?

Maj Korner sa...

Jag har köpt fem julklappar. På nätet.

M/S Design sa...

Lyssnar på böcker i bilen det är vad jag hinner,fattar inte att du hinner läsa så mycket.
Och inte en enda julklapp är inköpt!
Synd att vi missade varandra i lördags.
Mariana

Magica de Hex sa...

Fru H: tycker att Stäppvargen, eller rättare sagt Harry Heller är en stor mansgris, pretentiös och självgod. Och boken var urtråkig.
Maj: Bra jobbat.
M/S: Inte vet jag hur det går till, men det går. Jag läser fort!

nillas liv på pinnen sa...

Hoppas det gick bra ikväll och att du nu är sprängfylld med skaparlust!

Magica de Hex sa...

Nilla: Det gick över FÖRVÄNTAN. Tjoho!

nillas liv på pinnen sa...

Jippie!
Var och köpte Kolterjahns bok Nattfjäril på lunchen, ska bli mucho spännande att läsa den.

Magica de Hex sa...

Nilla: Jippie!