4 december 2011

Så många böcker, så lite tid ...

En gång i tiden började jag arbeta på mitt jobb för att jag älskar böcker. Älskar att läsa, älskar att inspirera andra att läsa, älskar att vara i rum där det finns böcker och älskar att diskutera böcker med andra. Men just nu är det bli liiite för många jobböcker att läsa. Jag älskar iofs även det, men jag hinner ju aldrig läsa MINA EGNA böcker.Förra helgen "tjuvläste" jag bokcirkelboken Stäppvargen (vad jag tycker om den ska jag för övrigt berätta efter tisdag (då vi har bokcirkelmöte). Nu får ni inte tro att jag inte älskar att läsa barn- och ungdomsböcker - för det gör jag absolut, jag kommer att fortsätta läsa dem hela livet, men som ni ser är min privata bokhög - som jag hade tänkt beta av i jul, GIGANTISK. Men, men man ska väl ha något att göra när man blir pensionär också ...

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Ha ha, mina bokhögar för kommande läsning ser lika höga och fina ut!

Har precis tjuvstartat med Amanda Svenssons Dolly som ger mig mycket skrivinspiration, trots att det ju är Siddhartha jag ska läsa nu. Men den sistnämnde är bara 122 sidor så jag ska nog hinna.

Maj Korner sa...

Och jag har nästan inga på lut! Och inte så himla många i min virtuella lista heller så det här kan bli jobbigt. Jag avundas dig din hög.

Magica de Hex sa...

Nilla: Jag hinner inte med den. Har den inte ens ...
Maj: Vill du ha några tips?

Miss Upsey Daisy sa...

Magica- Tips på böcker till en 11-årig kile?

Miss Upsey Daisy sa...

kille heter det ju.

Magica de Hex sa...

Miss Upsey-Daisy: Oj, oj, oj här kommer en låååång lista:
Tyko Flores x 3 av Martin Widmark, Box 101 av Andy Mulligan, SErien Extra av Per Nilsson, Aldrig som de andra av Peter Arrhenius, Min syster är i tusen bitar av Annabel Picher (kommer i vår), Den siste musketören av Stuart Gibbs och serierna om Darren Shan och Häxerier och hemskheter av Marcus Sedgwick! Jag vill ha recension av det han läser tack!

mockapocka sa...

Jag tror att Rock-star och jag ska besöka dig på det däringa palatset. Han vill både läsa mycket och själv författa men har svårt att hitta böcker som passar just hans smak. Jag tror du är den PERFEKTA inspiratören.

Magica de Hex sa...

Mocka-pocka: JA! KUL! VÄLKOMMEN!