29 december 2011

Taskigt upplägg

Dessa mellandagar skulle sambon opereras. Det var bestämt sedan länge. Alltså fick alla eventuella nyårsfestligheter ställas in i avvaktan på sjuklingens status. Ett tag tänkte vi bjuda hem några, sambon kunde ju alltid gå och lägga sig om vi var hemma. Men icke. Alla närmast sörjande skulle resa bort. Själva var vi bjudna till kalas i Småland, men av ovan nämnda orsak tvingades vi givetvis tacka nej. Igår skulle då själva operationen gå av stapeln. Så döm om min stora FÖRVÅNING när sambon kliver in genom dörren i hemmet i går kväll. Till synes helt oopererad. Och ja, själva ingreppet hade mycket riktigt skrinlagts pga av en oanad komplikation.
Nu har vi inga kompisar kvar i stan och ingen kattvakt så vi kan dra till Småland. Vi får helt enkelt glo på varandra på nyårsafton.
Det skålar vi för.

5 kommentarer:

mockapocka sa...

Vad tarvligt att ändra sådär i sista stund! Fast å andra sidan låter det mysigt att fira själva också. Skulle inte jag ha något emot. Maken däremot vill gärna beblanda sig.

AnnCharlott sa...

Riktigt god mat och rikligt med gott vin är inte så illa det heller. Och så har ni ju nära hem :-)

nillas liv på pinnen sa...

Ni får det säkert mysigt!

Och får ni inte det kan du få wordfeuda med mig.

Susanna sa...

Stackars sambon - Gott Nytt År vid hemmest lugna härd - ses nästa År basta! Kram

Magica de Hex sa...

Mockapocka: Vår nyårsafton blev en kombo: en fördrink och förrätt med trevliga grannar och sedan en middag i splendid isolation. God fortsättning!
AnnCHarlott: Så sant.
Nilla: Som sagt. Trevligt blev det ju - både med sambon och dig.
Susanna: DEtsamma! Ses snart!