8 november 2011

Det här med magasin

Ungefär vartannat år faller jag för någon reklamkampanj och börjar prenumerera på Allt om mat. Sen tar jag glatt emot en sisådär 5-6 nummer av tidningen och sen blir jag plötsligt tvärtrött. Jag inser nämligen att dessa nummer har jag redan. Jag kan bara gå fram till bokhyllan (ca 2 meter från soffan) och plocka fram gamla tidningar med - i princip - samma innehåll. Idag när Allt om mats julnummer insåg jag detta. Igen.
Och handen på hjärtat - vem visste inte att det smakar bättre med brynt smör än margarin?
Och vad är egentligen en LYXIGARE julkänsla? Enligt denna tidning är det att bjuda på "Clementin- och ingefärscocktail" på glöggpartyt. Varför då bjuda in till glöggparty alls? Och varför ska man bjuda på något så krångligt som "Renstekskanapé med syltade komquats".
Vad är det för fel på vanlig glögg och pepparkakor med grönmögelost?
Uppenbarligen dags att säga upp prenumerationen.

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Igen, dårå...?

mockapocka sa...

Allt om mat-en massa tjat.

Susanna sa...

Ja, fyfan - allt finns på nätet även om att bläddra i en "glossy" tidning också fyller sin funktion men till vilket pris....

Miss Upsey Daisy sa...

Den finns här i hushållet och jag ser också flera där plasten inte avlägsnats....