5 februari 2011

Äntligen ...

... har jag tid att blogga lite. I förrgår kväll jobbade jag sent på en mycket fin föreläsning på Skandiabiografen på Drottninggatan. En engagerad föräldraskara lyssnade och fnissade sig igenom en över två timmar lång föreläsning av den kände danske familjeterapeuten Jesper Juul och Unga Klaras regissör Suzanne Osten. Under första halvan berättade Jesper Juuls om sin senaste bok Bonusföräldrar, som handlar om dagens ”stjärnfamiljer”. Under den andra halvan samtalade Jesper Juul med Suzanne Osten om uppfostran, apropå Unga Klaras kommande föreställning ”Uppfostrarna & De ouppfostringsbara”. En pjäs som jag tror är mycket sevärd - premiär i mars någon gång. Det var Barnens Bokklubb, Unga Klara och Bonnier Fakta som bjöd in våra medlemmar och lite andra.
Igår kväll hade vi en granne på middag och nu sitter jag i min morgonrock och bara googlar och slappar. Katterna är fortfarande kvar, och vi känner oss lite sorgsna över att de blir hämtade imorgon. De är både roliga och mysiga att ha kring sig ...
Igår bokade jag en tredagarstripp för mig och sambon till Venedig (vi har pratat om att göra det i minst tio år ...) i anslutning till den årliga barnboksmässan i Bologna som jag alltid åker till med jobbet. Det ska bli härligt.
Nu måste jag dammsuga upp ett och annat katthår ...
Tjao!

4 kommentarer:

M/S Design sa...

Venedig låter härligt!

nillas liv på pinnen sa...

Vänder sig pjäsen till en vuxen publik? Det kan jag ju iofs kolla själv, google, google.
Jag ska också till Italien här framöver, vi kanske kan ses där?

Maj Korner sa...

Venedig. Härligt!

nillas liv på pinnen sa...

Ska till Turin runt midsommar, du får helt enkelt se till att vara där då.