15 december 2010

Igår Hellsingsällskapet

Igår var jag med på vinterspektakel (medlemsmöte) i Lennart Hellsing-sällskapet. Detta eftersom jag nu är en av alla kusinerna i detta celebra sällskap! Lennart själv var där med fru och dotter och en massa andra spännande personer, bland annat illustratören Fibben Hald som berättade, i samtal med Lennart Hellsing, om alla Lennarts böcker han illustrerat genom åren. Lennart Hellsing-sällskapet har till syfte att värna om Hellsings liv och verk. Alla som vill vara kusiner (medlemmar) blir det genom att betala in 191 kr i medlemsavgift. Läs mer på www.hellsingsallskapet.se.

4 kommentarer:

M/S Design sa...

En fråga till barnboksproffs! vad ska man köpa för barnbok till en nästan treårig kille, vad gillar man i den åldern?
Har gamla Alfonsböcker som jag läser för honom men det måste finnas något nytt!

Magica de Hex sa...

Köp böckerna om Benny av Barbro Lindgren! De är suveräna! Del ett: Jamen Benny, del två: Nämen Benny, del tre: Nöff nöff Benny!

M/S Design sa...

Tack

Anonym sa...

Alla varmt välkomna - fri entré!
Lördagen den 10 mars kl. 14.00 firas Lennart Hellsing på stadsbiblioteket i Rotundan på Sveavägen 73 med sång, föreläsningar ... Nisse Larsson, Gunnar Edander, Fibben Hald, Charlotte Ramel och Agneta Elers-Jarleman tillsammans med alla oss andra firar Sveriges ordekvilibrist nummer 1. Programemt vänder sig till vuxna med barnasinnet kvar. Dryck, bullar och bananer i massor :)