17 december 2010

Eländes jul ...

Detta BERG av choklad ligger ungefär fem meter från mitt skrivbord. Jag har dessutom en glasruta på väggen ut mot chokladmonstret så jag behöver bara lyfta blicken en aning, så ser jag eländet. Tiss, tass, tiss, tass låter det med jämna mellanrum hela dagarna då mina kollegor - så diskret som möjligt så att jag inte ska märka deras lastbarhet - förser sig med en eller ett par godbitar. Själv räknar jag till tio och äter äpplen så att det fullkomligt rinner över. Jag FÅR ju inte ge efter för godistrollet! Jag vägrar. Idag fick jag dessutom en julklapp av en leverantör. Gissa vad? En SÄCK full av choklad. Hjälp ....

4 kommentarer:

Maj Korner sa...

Bara säg till om du vill ha hjälp med inmundigandet!

Och strongt av dig om du lyckas stå emot.

M/S Design sa...

Gör dej av med dom till barnbarn eller nått låt dom inte vara kvar hemma.
Väntar på att din beslutsamhet ska smitta av sig till mej.
Ha en trevlig kväll.

nillas liv på pinnen sa...

En liiiten chokladbit eller två tycker jag att du ska unna dig.
Eller så delar du helt sonika ut chokladberget till dina kollegor istället för att ha det liggandes framför ögonen. Då skulle de slippa smyga omkring och tjuva som om de vore undre världens hot shots. Och du skulle slippa dräglet.
Bara ett förslag, alltså.

Magica de Hex sa...

Eftersom jag tydligen har slappat till mig och gått upp ett helt KILO i veckan så blir det fr o m nu inte så mycket som en chokladflaga till. Basta. Målet framför mina ögon ska vara beach 2011. Basta. Pronto.