2 februari 2010

Många resor blir det

Nu ska jag göra er lite avis. Har just bokat årets tredje resa. Första går till Bologna, Italien, i mars. Det är visserligen en jobbresa, men en mycket trevlig sådan. Dessutom bokade jag och kollegan ett par extra (lediga) dagar, varav en ska tillbringas i Sienna. I Bologna träffar vi förlag och branschkollegor, kollar på barnbokskonst från hela världen, äter mycket god mat och dricker dito vin. Very nice. Efter det blir det en tvåveckorstripp till sunny California för att hälsa på min pappa och hans fru Betty – de bor där. Lilla pappa fyller 85 vilket ska firas! Om någon av er träffar min gamle far före mig så säg inget om detta – det är nämligen HEMLIGT!

Efter det kan man ju tycka att det borde räcka med resande – men icke! Jag och ett av mina barnbarn (han blir 13 år i april) ska nämligen åka till Kreta och gå på varsin kurs en vecka i juni. Jag var där förra året på en kurs i muntligt berättande och det var så himla kul att jag bara måste göra om det en gång till! I år blir det Skrivarverkstad för mig och barnbarnet ska gå en Film & Fantasy-kurs som innehåller skådespelande, filmande, datormixtrande etc. Jag är så otroligt glad över att han vill åka bort med sin gamla mormor, dvs mig. Det gäller att passa på innan andra intressen tar över ...

Just nu funderar jag på hur man ska stå ut med att bara vara i gamla Svedala framåt hösten ...

5 kommentarer:

Maj Korner sa...

Det där låter ju hur härligt som helst! Sienna har jag aldrig varit i men det är en plats jag gärna skulle åka till.

Skrivarkurs.. Jadu, du har verkligen mycket att se fram emot!

nilla sa...

Men shit va kul!!!
Alltihop, men kursresan med 13-åringen var verkligen toppen på poppsen!

Magica de Hex sa...

Det känns underbart och lyxigt och härligt att ha att se fram emot och – Nilla, ja det bästa är faktiskt att få åka bort med 13-åringen!

M/S Design sa...

Det var inte dåligt vad du ska ut och fara, kul att ha något att se fram emot.
Mariana

Susanna sa...

Låter härligt - Italien är bara bäst! S