7 januari 2014

Visst är det synd om mig?

Jag kryper till korset.
Ingen skriver några inlägg på min hemsida www.borjaskriva.se så jag funderar starkt på att komma tillbaka hit. Läser ni isf?

Nuförtiden är jag mest inne på surdeg. Har en deg på jäsning just nu "in my kitchen". Och ska gå på kurs med den franske bagaren Sebastien Boudet på fredag och lördag! Mkt, mkt spännande! Sen kanske jag kan starta en ny karriär och bli brödleverantör på min lilla ö ... lite knepigt dock att det tar ca två dygn att baka ETT bröd ...


På tal om böcker ... ni vet ju att jag är hooked på sådana i normala fall. Har ni läst något bra på sistone? Jag har kollat på 36 avsnitt av Homeland i jul, så jag har inte haft tid att läsa så värst.
Men jag har som vanligt en hög böcker på vänt .Bland annat Lena Andersons bok som jag ännu inte fått någon lust att läsa ... Har ni läst den? Har sånt förbannat motstånd mot just den boken av någon oklar anledning ... Vad tyckte ni som läst den?

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Se där! Ordningen återställd. Och håll inte på och krusa för kunderna, att vänta två dygn på sitt frukostbröd är sådant som danar karaktären.

M/S Design sa...

Såna fina bröd vill man ha!!
Surdegsbröd är en favorit men jag har ingen som bakar det åt mej...

M/S Design sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magica de Hex sa...

Nilla: Right!
M/S: Snart kanske du kan köpa dem av mig ... synd att du bor så långt bort bara :-)