10 januari 2014

Barska tanten klurar lite ...

Barska tanten – det är jag det. Säger iaf min yngsta dotter (som för övrigt - med sina snart 38 år - är på god väg att bli en tant själv!). Och jag kanske är litegranna barsk. I alla fall rak och utan så många krusiduller. Inget fel med det, eller? Eller måste man mesigt linda in allt man säger i om och men och ifall och ...?

Idag och imorgon skulle jag egentligen ha gått på surdegskurs, och inte vilken kurs som helst, utan just den HÄR SURDEGSKURSEN! Jag har tom tvättat mitt förkläde och strukit min sjalett (man måste ha någon slags mössa när man bakar) och packat ner ett fint antecknigsblock då mejlet om inställd kurs kom! Gråter därför lite just nu. Buhuuu.

Har lite vånda över den här amerikapackningen. Hur varmt ÄR det egentligen i Florida? Räcker det med shorts och linnen och tunna långbyxor och små toppar? Eller är det snökaos där OCKSÅ?

Att föredra!

Ingen kul syn ...
1 kommentar:

Shamrock sa...

Tror nog att det är varmt och skönt. Kollegan har precis kommit hem därifrån och han var brunbränd och hade haft det väldigt varmt och skönt. Om jag var avundsjuk? -vad tror du