26 oktober 2010

Snacka kortklippt ...

I min iver att få bort den röda färgen ur håret har jag nu för andra gången på sex veckor klippt mig superkort. Det ska inte bli några fler hårfärgningar har jag bestämt, nu handlar det om att bejaka den gråhåriga "tanten" inom mig ... Visst låter det helfestligt och supersexigt? När jag var klar idag tyckte jag mig se en snaggad Grace Jones! Om ni som läser detta var födda på 80-talet så kommer ni kanske ihåg henne från rollen i James Bond?!

2 kommentarer:

Maj Korner sa...

Svårt det där att övergå till att vara gråhårig. Det verkar vara en så dramatisk förändring. Fast egentligen är det nog bra, jag tror på att hy och hårfärg stämmer ihop coh då gör man ju våld på den symbiosen när man färgar håret. För hyn förändras liksom i samma takt som håret grånar. Och nu menar jag inte rynkorna.

Egentligen skulle jag också vilja övergå till att vara gråhårig men det är bara en kalott högst upp som är grå hos mig. Och det skulle ju se knäppt ut.

Magica de Hex sa...

Ha ha det skulle se ut det! Jag verkar ha ca 30-40% grått, men det ser mest mörkt och lite dammigt ut. Det ska bli spännande att se hur det ser ut när all färg är borta.