18 oktober 2010

Många barn ...

Phu.
Ett par, tre huliganer (barnbarn för er som inte känner till mitt språkbruk) har tagit ALL min tid i anspråk sedan i torsdags kväll. Päronen (föräldrarna) drog till Prag och jag och huliganerna drog hem till mig. Sedan dess har vi fredagsmyst, ramlat ur gungor, repat plastmorfars fina ekgolv, varit på Skansen, läst sagor, lekt med djur och sedan lekt ytterligare lite mer med djur, sett på djurfilmer, fågelskådat och läst fågelböcker (!) ... Den lilla huliganen (4) ÄLSKAR nämligen djur. Bara djur. Bilar, motorcyklar, klossar, tågbanor, whatever, göre sig icke besvär.Och så - sent i går eftermiddag åkte de hem.

Phu.

Ett par timmar senare ringer deras mamma och har den stora godheten att meddela mig att de har löss. Gissa hur vi har sovit alla nätter?
Just det, i samma säng!

Tjoho!!!

6 kommentarer:

M/S Design sa...

Snacka om otur,bara att ta fram kammen.
Mariana

Magica de Hex sa...

Yes!

Maj Korner sa...

Men det är ju bra, då får du sällskap i sängen!

Maj Korner sa...

Ang. det du skrev hos Nilla. Skriv om en vanligt tunnelbaneresa.

Och sen gör du om den till en sagoresa, där tunnelbanestationerna har blivit förvandlade till nöjespark, djurpark, popcornfabrik eller så.

Magica de Hex sa...

Maj: Tack gölle du för tipset. Problemet är bara att jag skriver en bok som redan har sitt tema klart, och där åks det ingen tunnelbana. men faktiskt - nu när du säger det, en tågresa! Du är ett geni!

Susanna sa...

Nä, du skämtar. Otack är världens lön.....