8 juni 2010

Det här med kläder ...

Alltså nu blir det lite mera vikttjat. Jag plockade alltså ihop alla stora långbyxor och skänkte dem till en loppis. Sen gick jag raka vägen till HM för att köpa ett par sommarbrallor. Hittade ett par tunna, fina mörklila och slog till. Men det var väääääl mycket stretch i dem så nu är de nästan lika stora som de jag gav bort ... Vem har bestämt att det ska vara så himla mycket stretch i byxorna? Gud, eller?
Nu jagar jag 3/4-långa sommarbyxor med klent resultat. Var finns alla vanliga slappa sommarbrallor?
Var köper ni era sommarkläder?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Annika
Idag har jag med hjälp av min syrra rensat i min garderob. Jag hade kläder som var mellan 15-20 år gamla, guldkorn enligt min mening, men inte enligt min syrra. Man hänger sig fast vid vissa saker eller hur? Det var dags att säga farväl till dem. Hoppas du hittar dina favvobyxor och att du får en fin tid på Kreta.
Hälsningar Marre

Maj Korner sa...

Enkelt. Jag köper inga!

Magica de Hex sa...

Marre: Tjaba, long time ... läget? Vi kan väl ringas någon dag? Kram.
Maj: Nänä det är ju fegt!

M/S Design sa...

Katalog köp.

Speja sa...

När du köper stretch måste du köpa för små byxor. Det har jag inte lärt mig förrän nu...lycka till med de roliga angelägenheterna!

Johanna sa...

När man köper utöjbara byxor så kommer de ganska snabbt att töja sig. På nätet finns massor av kläder och själv föredrar jag att handla kläder i webbutiker utanför Sverige. Finns massor av kläder som inte går att hitta här.

Johanna sa...

Har nu gjort sommarens inköp och hittade en riktigt snygg klänning på nelly.com. Hittade också 3 par snygga bomullsbyxor på tradera för bara 100 kr styck.