8 mars 2010

Tårt-rapport

Kära vänner! Här ser ni resultatet av sambons 3 dagar långa tårtbakande. Inte illa. Faktiskt inte illa alls. Faktum var att ALLA på festen var grymt impade och försökte överrösta varandra när de skrek hur HIMLA god den var - dessutom.
Jag har bara en stillsam undran - när en man gör en tårta - hur i h-e kan det komma sig att alla blir så impade av det? Inte fan har någon blivit impad när jag har bakat tårtor. Min Pavlova slank ner i skuggan av den kejserliga Swartzwalden och åts stilla och försynt upp - utan att göra så mycket väsen av sig. Grymt orättvist!

Min tårta finns tyvärr inte på bild, men en likadan finns att beskåda i Anna Bergenströms kokbok. Det är Anna och jag som gör såna tårtor. Fast det skryter vi inte så mycket om ...

(Ps. Min dator hemma krånglar, därav tysnaden i helgen. Sorry!)

5 kommentarer:

M/S Design sa...

Hos oss är det så att när B är med och lagar mat blir maten alltid mycket godare än när jag gör den själv fast den inte smaker annorlunda, det bra är så.
Det blir exlusivt efter som det inte händer så ofta.
Har aldrig ätit en pavlova blev den god.

Susanna sa...

Ja, det är inget nytt fenomen.

För att inte tala om alla killar som nu bakar surdegsbröd. Det är nästan som ett sektbeteende men vi bjuder på det för vi är ju så generösa.

Kul iallafall att alla blev nöjda men Pavlova är nog ändå min favorit, sådeså/Kram S

Magica de Hex sa...

Pavlovan var god men botten var lite väl seg. Om jag ska göra den igen ska jag nog lägga på gelén och grädden några timmar i förväg, inte i samma sekund som den ska ätas. Då kanske grädden "gifter" ihop sig lite mer med marängen!

nilla sa...

Det är som det är för jämnan. När en karl gör något som hör till hem,hushåll och barn så är de så in i bängen fantastiska...*sur*

Den ser god ut dock.

Filipp sa...

den var mumsig =)