2 mars 2010

Rastlös

Vad gjorde man förr? Ni vet då man inte hade dator eller/och mobiltelefon? Jag kan inte påminna mig vad jag gjorde på kvällarna då. Jag satt iaf inte och bloggade flera timmar varje kväll, det är ett som är säkert. Kanske kan jag påminna mig om relativt långa telefonsamtal med kompisar. Och långa badorgier. Antagligen läste jag böcker som jag ville läsa också. Nuförtiden läser jag bara böcker som jag måste läsa i jobbet. Många är bra förstås, men inte självvalda. Nu till exempel så ska jag läsa en bok som riktar sig till 11-åringar som handlar om fotboll. Inte kul alls. Titeln är inte heller särskilt originell: En oväntad räddning. Hm. Sen kanske jag kan börja på en egen bok som jag länge velat läsa: Igelkottens elegans – en bok jag hört mycket om och som lär vara en succé.
Vi får väl se vad jag orkar efter att ha tagit reda på vad Lundeby IK:s elvaåringar anser efter att ha fått beskedet att de inte kan ställa upp i årets viktigaste match ...

4 kommentarer:

bookwitchpasvenska sa...

Jag var mindre stressad. Fast jag hade inte så roligt heller.

Magica de Hex sa...

Om jag hade roligt eller inte kommer jag inte ihåg. Antagligen var jag upptagen med två barn och en karl som jag till sist skiljde mig ifrån. Hur som helst så har jag för det mesta roligt numera. Men eftersom jag har så dåligt minne så glömmer jag antagligen snabbt bort när det är tråkigt!

Maj Korner sa...

Jag broderade.

Maj Korner sa...

Jag broderade.