26 mars 2010

Back in business!

Halloj alla glada, gråbleka svenskar! Väl hemkommen kan jag notera att här på min lilla ö har snön smält undan, isen halvsmält och våren i antågande. Jag har haft en gråmulen men halvvarm vecka (ca 15 grader plus) i bella Italia. Jag och kollegan åkte över lördagen till Romeo och Julias hemstad Verona och kollade in balkongen med stort B och massa andra fina gamla grejor som statyer, obelisker etc ... bl a finns där ett mindre Colusseum som tydligen är ännu äldre än det stora i självaste Rom!

I tisdags började barnbokmässan och där verkade trenden vara att det INTE var någon trend (ok - alla gamla vampyrer och odöda gjorde sitt bästa för att visa upp sina fula trynen men jag tror att de är mer eller mindre på utdöende ... ha ha ha ...!) . Dock finns ett otroligt utbud av böcker för alla smaker: kitschiga, sobra, grälla, fula, påkostade, pop-upp, pekisar, kapitelböcker, ungdomsromaner, fakta … you name it … böcker för alla åldrar mellan 0 till 16-17 år.
Nu ska jag njuta av den här kvällen (min födelsedag) och sen blir det en hektisk helg, vi åker ju till sunny California på måndag morgon ...

4 kommentarer:

M/S Design sa...

Italien! inte dumt alls.
Grattis till dej!
Å så ska du iväg igen den här gången åker väl baddräkten med.
Ha de så trevligt.
Mariana

Susanna sa...

Grattis igen, hoppas dagen blev härlig!
Åh, sunny California sounds nice indeed. Väldigt flaxande men nu är det väl semester/Många kramar S

Magica de Hex sa...

Nu är det ren och skär semester! Ska fira pappa som fyller 85 år, och han vet inte att vi kommer!

Maj Korner sa...

Det hörs på hela dig hur bra du mår! Italiten lät riktigt trevligt och kul att ni hann göra annat än jobba också.

Så spännande och roligt att överraska far din! En sån där grej man njuter av både innan och efter.