18 oktober 2013

Long time ...

... har varit fullt upptagen med att jobba ideellt åt En läsande klass och Berättarministeriet. Så upptagen att jag har tappat bort (lite) att jag borde ägna mig åt min egen affärsidé Börja skriva. Men jag har också fått några lektörsuppdrag av två olika barn- och ungdomsboksförlag så jag är mkt nöjd med just den biten. Läsa har jag knappt hunnit de senaste veckorna – så fort jag har haft en ledig stund har jag nämligen kollat på tretton avsnitt av Orange is the new black. Alla tiders serie säger jag eder. Men nu är den slut och förhoppningsvis också gratisarbetandet så nästa vecka blir det tuffa tag med eget tänk!

Förresten ni har väl sett att Börja skriva finns på Facebook? Gå in och gilla! Och om bara några dagar öppnar min hemsida borjaskriva.se, där måste ni också kolla!

2 kommentarer:

Mika sa...

DEN ÄR SÅ BRA! Orange menar jag... Gissar att du som jag maraton-tittade på den.

Tänkte rekommendera dig en annan serie att titta på. Men nej. Det är dags för dig att börja skriva.

Kram
Mika

Mian sa...

Hittat din blogg via Nillas. Trevlig läsning!

De håller på over there med inspelning av nya avsnitt av "Orange..." - det vet du va?
Jag är jätteförtjust i serien, klämde de tretton avsnitten på mindre än en vecka. Och nu känns det tomt och väldigt långt till säsong två. De lägger dock ut lite bilder (från inspelningen) på Instagram om man vill trösta sig så länge.