23 januari 2011

Snacka om fantasi!

Har ni sett bloggen 365 days of breakfast? Oh, my god viken oerhörd fantasi att lyckas inspirera sig själv att göra olika frukostar. Varje dag. Är hon tokig eller är det bara ett sätt att förändra utgångspunkt för själva livet varje dag genom att starta om på nytt?
Själv har jag ätit samma frukost sedan jag började viktväkta för ett år sedan: mild ekologisk yoghurt och frukt. Frukt och mild ekologisk yoghurt. Dag ut och dag in. Hmmm, kanske dags att byta? Men å andra sidan - varför förändra ett vinnande koncept?
Vad äter ni till frukost?

9 kommentarer:

M/S Design sa...

Kör inte samma som dej utan nu är det ägg och backon, ingen favorit.
-4 inte grader utan kilo.

Maj Korner sa...

Två mackor, helst med en massa frön och grejs i. Den ena med ost och den andra med skinka. En kopp te. Variationen består av tomat på skinkan, kaviar på osten, juice och kokt ägg. Men den variationen inträffar uteslutande på helgmornar.

Magica de Hex sa...

Mariana: Kanon! Keep it up!
Maj: Älskar macka med ost men det är för dyrt ... i pionts ...

nillas liv på pinnen sa...

Mina ostmackor har inga points, tack och lov.

Mika sa...

När jag ska vara nyttig äter jag havregrynsgröt. När jag inte vill vara nyttig äter jag macka med ägg och kalles kaviar, vaniljyoughurt med i-ploppade hallon (gärna egenplockade, finns inte det så blir det tinade från willys.) Jag tycker också om att dela en ananas... men det blir oftast på söndagar när man har en massa tid.
På vardagarna, när jag är på väg till jobbet äter jag naturdiet-bar med smak av choklad och mint. Vansinnigt tråkigt men smakar nästan som att borsta tänderna. ;) Frukost är min favorit måltid. Men då ska det inte finnas en uns av stress med... då kan jag lika gärna vara utan.

Anonym sa...

Jag kör havregryn och mjölk med en halv banan i, numera är mjölken laktosfri för jag har upptäckt att jag är laktoskänslig. Till detta dricker jag en kopp te med 2 sötinetter i. Ganska tråkigt men det funkar, man håller sig bra till lunchen.

Kram från Marre

Gunilla sa...

Te och två rostade, en med ost och en med marmelad. Ett klart vinnande koncept!

Magica de Hex sa...

Åh ljuva rostade med ost och marmelad. Gu va gött!

Miss Upsey Daisy sa...

Jag känner henne och hon ÄR lite småtokig ;-)