22 augusti 2010

Våndor både här och där

Istället för att känna mig skön och avslappnad efter ett dygn på Yasuragi, går jag idag som en kratta och har ont i hela ryggen. Att utsätta sig för japansk shiatsu-massage är livsfarligt. Man ligger på mage på en madrass på golvet och sen är terapeuten över en som en hök med händer, armbågar, knän och fötter! Om man säger att det gör ont här eller där så får man till svar att det är just där det gör ont som man behöver en riktig dust. Hmmm. Kommer nog att passa mig för slikt framöver.
Annars hade vi det jättemysigt, pratade massor, åt hyfsat, drack många goda drinkar och badade nästan skinnet av oss. Idag är jag renare än jag varit i hela mitt långa tantliv! Imorgon börjar arbetets våndor igen.
Häpp.

7 kommentarer:

Maj Korner sa...

Om du kan ta dig till jobbet ja!

Det är precis det som du beskriver som jag är livrädd för om jag går på massage! Fast alla sorter är väl inte lika förstås. När jag bodde på hotell i Auckland hade de ett spa och listan över vad man kunde få för massage var lika lång som min hand. Och inget fattade jag var det var för sort.

Magica de Hex sa...

Nä jag får nog passa mig framöver! Jag går regelbundet hos en naprapat och det hjälper super. Jag frågade henne om denna massage och hon sa att jag kunde ta den ... men men ...

nillas liv på pinnen sa...

Då vet man det då; ingen japansk massör ska få komma i närheten av mig.
Jag känner mig redan tillräckligt ledbruten när jag kliver ur sängen på mornarna.

AnnCharlott sa...

Märkligt, jag tyckte att shiatsu-massage var skönaste massagen ever.

M/S Design sa...

Det där är inget för mej,visserligen älskar jag att bada men...
Mariana

Susanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susanna sa...

Att ONT skall med ONT fördrivas stämmer inte!!
Asiater har en annan benstomme, tro mig! Thaiarna brukar gå på varandra.....

Stanna i vila min vän Kram S