13 april 2010

Hemresa

En natt till och sedan hemgang. Ca ett dygn tar resan och sedan ar man jetalaggad i en vecka. Pa torsdag morgon ska jag, kvick och pigg, vara pa jobbet igen. Idag har jag handlat godis till mina arbetskamrater (det ar en marklig sedvanja som vi har pa jobbet, att man maste kopa med sig inhemskt godis nar man ar utomlands). For att busa lite extra har jag kopt M&Ms med JORDNOTSSMAK! Antar att det smakar usch! Moahahahaha!!!

Annars kampar vi pa med var overvikt (bade den i resvaskorna och den runt midjan). Tror inte jag har gatt upp nagot under tiden har men det kommer att visa sig nar jag staller mig pa vagen hemma. Sambons mage ser dock lite svullnare ut ... Moahaha igen!

Idag nar vi var nere och promenerade pa boardwalken vid The Pacific var havet oandligt blatt och berusande, brusande vackert och det kandes smatrist att aka harifran ... samtidigt langtar jag hem.

Goodbye for now!

3 kommentarer:

Susanna sa...

Trevlig resa hem och hoppas att du inte behöver betala alltför mycket/Kram S

AnnCharlott sa...

Jippi! M&Ms med jordnötssmak är ju jättegott (på fullt allvar tycker jag det)

Magica de Hex sa...

ha ha ni är för roliga! Home again och ingen övervikt - vi fick skaffa en liten resväska till - kabinväska - att ta med in i planet!