8 juni 2009

Vad är egentligen problemet?

Bara drygt 43% av Europa orkade ta sig till valurnorna. Inget vidare resultat, verkligen inte. De små partierna gick framåt, de etablerade gick om inte bakåt iaf inte framåt. Tydligt är att folk är engagerade i miljö, övervakning och rättigheter på nätet. Tyvärr är vi också väldigt förtjusta i massa gammaldags värderingar eftersom högerpartierna gick framåt i hela Europa!

Vad kan man dra för slutsatser av detta? Orkar vi inte med något annat än oss själva, finns det inget att rösta på eller VAD ÄR ANLEDNINGEN till att folk inte bryr sig om sin egen och sina barns FRAMTID?

När jag ändå är i farten ska jag passa på att gratulera duktiga Isabella Löwin, MP, som nu åker till Bryssel och förhoppningsvis kan göra sin röst hörd i den otroligt viktiga frågan om fisket och fiskekvoter! Heja Isabella, jag röstade på dig! Om ni inte har läst hennes bok Tyst hav, kan jag verkligen rekommendera den. Hon skriver också verkligt initierade krönikor i Allt om mat!

1 kommentar:

Speja sa...

Ja, varför? Fattar inte heller. Särskilt arbetsamt att rösta var det ju inte, det gick på en halv minut utanför stormarknaden när jag ändå var och handlade.
Ha det fint!