20 november 2012

Hur det än är ...

... så halkar jag ur bloggandet titt som tätt ...

Nåväl. Skrivarkursen gick över förväntan EN gång. Sen fick jag inte komma mer, eftersom någon (!?) klagat på att inga UTOMSTÅENDE får bedriva undervisning i just den här skolan ...
Föräldrarna tror att det var en hämndaktion för att de just stoppat skolan från att ta in ett BIBELSÄLLSKAP som skulle ha undervisat i religion i klassen ... Kan ni tänka er så tokigt, va. Bibelsällskap, bläk.
Nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare, men jag har ju två huliganer kvar att testa på (eller rättare sagt deras klasser). Kanske bäst att gå via rektor direkt denna gång, eller vad tror ni som kan skolans värld?

Nu ska jag koka soppa på en spik. Och lite potatis och purjolök.
Tjao.

6 kommentarer:

M/S Design sa...

Vilka Mörtar!!!

nillas liv på pinnen sa...

Det är så satans fyrkantigt i skolans värld nuförtiden. Många är så rädda för att göra 'fel' och för att de ska bli anmälda. Suck.

Vet inte om det är så bra att gå via rektor, de vill ju att allt ska vara gratis hela tiden. Och du tar väl betalt?

Magica de Hex sa...

I det här läget gör jag det fortfarande gratis.

Mika sa...

Du kan få hålla skrivarkurs för mig! Jag skulle verkligen uppskatta det. Så sorgligt att dom inte inser vilken fantastisk resurs du är (gratis dessutom?)
Något jag funderat på är att hålla kurser för barn/ungdomar på kvällar och helger, i målning då förstås...
Hade någon startat en skrivarkurs för barn/ungdomar här nere så skulle min dotter vara den första som knackade på dörren.

Madelene Fredriksson sa...

Hej!
Snubblade in på din blogg. Har kikat runt lite här en stund. =O) Jag orkar sällan hålla kvar blogg orken så länge, men jag försöker.
Jag är på jakt efter bloggare som vill ha fler besökare till sina bloggar, för då har jag ett affärsförslag.
Via länkar får bloggen en högre status. Så, om jag hjälper dig att få länkar utspridda, så hjälper du mig, genom att klicka dig in på min blogg och länka till något av mina inlägg. Intresserad? Då kan du klicka din in till min blogg, och bara lämna en kommentar när du länkat, så länkar jag runt dina inlägg lite här och var. =O) Kommer garanterat tillbaka och kikar till dig i bland. Ha det bäst

Magica de Hex sa...

Hej Madeleine Fredriksson: Kollade lite på din blogg men förstod inte själva upplägget ... Tack men nej tack.