18 augusti 2012

Kul kväll

Eftersom jag ska ha massa gäster ikväll så passade jag på att vakna redan klockan sex imorse med brinnande huvudvärk. Förutom att det sprängde i skallen så kunde jag heller inte släppa planeringen av maten etc så det var omöjligt att somna om eftersom något vevade på som en centrifug i knoppen - på två plan ... Efter ett par treo och en sömnlös timme gick jag upp. Nu bakar jag vridbaguetter och kokar kikärter till hoummus. Igår gjorde jag den fetaste långpannepaj man kan tänka sig: vispgrädde, smör, cheddarost OCH chevré (plus kapris, potatis och rödbetor) ... Näringstätt, so to speak ... och så blir det lite annat gott också förstås.
Tanken är att vi ska sitta ute och maken har till och med, kvällen till ära, köpt ett eldfat. Nu måste jag koka kaffe så resterna av huvudvärken försvinner. Håll tummarna för att det blir varmt och skönt ikväll!

3 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Nu har jag kollat väderprognosen för din ö. Kl 18 är det 20 grader och sol blandat med ett mörkt moln men ingen nederbörd. Så det blir nog bra.
Din geschmecker.

mockapocka sa...

Jag är bjuden på kräftskiva i kväll men jag kastar mig hellre på ett tåg och kommer till dig, för den där näringstäta pajen låter mycket godare än kräftor i mina öron. Om du inte har något emot att jag kommer alltså.
Hinner jag inte tills i kväll kan du kanske spara lite till i morgon, ok? Tack på förhand.

Magica de Hex sa...

Ni är välkomna båda två! Förutsatt att ni hinner hit till senast klockan sju vill säga ...