19 oktober 2011

Jobbigt att vara jag

Den här veckan går till historien. Så fort sambon lämnade ön (i lördags) så pajade motorn (i måndags morse). Mitt på fjärden - ingen motor, låsta åror (åh så fint att jag bytte väska häromdagen och att nyckeln till årorna ligger kvar i den). Dessutom stod en hantverkare och väntade på mig på fastlandssidan som skulle låna båten den dagen ...
Ridå.
Mecka med hämtning och lämning av en snäll granne, springa fram och tillbaka så jag blev alldeles svettig, innan jag till sist kom iväg. Dagen fortsatte på samma vis: lyckades inte lägga i parkeringsavgift förrän efter fem (!) försök, kom knappt in på jobbet och som grädde på moset: Hämtade två barn på dagis (eftersom MOI är så äckligt snäll att jag eskorterar både en av mina huliganer + hans bästis till simskola), körde dit, parkerade, köpte saft och bullar, klädde av två femåringar, såg till att de duschade, och sen TADA! FEL DAG.
Ridå.
Nu har jag kommit hem från SIMSKOLAN för andra gången denna vecka. Och tänka sig att idag var det rätt dag!
Igår var jag med jobbet på ångbåtstur i skärgården, Ola Magnell spelade. Visserligen spelade han typ 14 låtar men det lät som en enda lång - ganska outhärdlig. Dessutom hade han färgat sina GLESA GUBBTESTAR rödbruna.
Ridå.
Phu ... Är helt slut.
Ridå.

11 kommentarer:

Shamrock sa...

Hu vilken vecka du har haft, hoppas att resten av veckan blir bättre

nillas liv på pinnen sa...

Och svettig blev du också! Din stackare.

Maj Korner sa...

Förlåt, men jag skrattar faktiskt! Det var dråpligt så här i efterhand men jag fattar att det inte var ett dugg kul medan det pågick.

När sån't där händer mig så brukar jag tänka att jag har gjort av med mitt mått av otur för en lång tid framåt.

Magica de Hex sa...

Shamrock: Du är iaf snäll!
Nilla: Morr ...
Maj: Ähum.

Fru Hansson sa...

Oh fy vilken vecka! Snart helg, hoppas den blir bättre!

Guldkryckan sa...

Jösses...ska aldrig mer klaga på när det kör ihop sig här...! ;)

Ha de gott!

M/S Design sa...

Grym vecka alltså!
Fick mej ett skratt...

Security Guard Patrols Toronto sa...

Interforce International offers Security Guard Patrols, Security Guard Service, Unarmed Security Guards, Security Patrol Service and much more!

Veterinarians in Brampton sa...

It is a pleasure going through your post. I have bookmarked you to check out new stuff from your side.

spa toronto sa...

A very well-written post. I read and liked the post and have also bookmarked you. All the best for future endeavors.

Animation Courses sa...

MAAC institute, MAAC, Animation education, Animation courses, 3D animation, Visual effects Courses, 3D animation Courses in New Delhi, 3D animation institutes, Animation institute, Animation Institutes in Faridabad, Animation Institutes in new Delhi, Animation Colleges in New Delhi, Animation Colleges in Faridabad, Best Animation education in New Delhi, Top Animation courses, Top 3D animation Courses in New Delhi, Top 3D animation institutes