11 juli 2011

907 sidor ...

Fick nyligen den briljanta (?!) idén att utöka en av medlemstidningarna med en stående fantasy- och sf-sida. Kidsen gillar slikt och undertecknad likaså. Detta innebär att vi har börjat "dammsuga" Sverige på nya förlag som kan förse oss med ny och oprövad litteratur.
Tadaaa! Idag damp det ner en tegelsten med posten – en nyutkommen bok som jag börjat läsa ikväll. Har dock bara hunnit plöja 165 av 907 sidor ...

4 kommentarer:

Maj Korner sa...

Jag fattar verkligen inte hur du kan läsa så fort och ändå fatta vad du läser. För det gör du väl?

nillas liv på pinnen sa...

Scince fiction är för mig litteraturens motsvarighet till musikens opera. 907 sidor skulle jag inte läsa om jag fick betalt. Tror jag. För jag kan tänka mig att jag kan ha fel, har ju knappt inte läst någon sf.

Magica de Hex sa...

Maj: VÄLDIGT många års träning. Sambon roade sig med att klocka min läsning i smyg en gång. Han kom fram till att jag snittade ungefär 100 sid/tim. Jag kommer ihåg vad jag läser ca en vecka, sen bleknar det fort - om det inte var något exceptionellt.
Nilla: Jag älskar sagor i alla former. Men så älskar jag ju opera också förstås. Om du vill testa en riktigt bra bok inom fantastiken kan jag rekommendera en som skulle ta andan ur dig!

Susanna sa...

Inte illa med 907 sidor - orkar man knappt hålla i för läsning!! Kram