1 juni 2011

Det är något konstigt ...

Numera så verkar alla bloggare "ligga" med varandra. Det är bloggträffar hit och dit, och man bloggar om varandra och med varandra och nästan på varandra. Det är bloggare som man blivit polare och bästis med och som man bara "ääälskar" och det pratas än om den ena och än den andra bloggträffen. Hur var det egentligen med själva grunden till bloggandet? Integriteten, anonymiteten - var inte det själva grunden? Nu låter jag kritisk men det är inte lika kul att läsa vissa bloggar som det var förr ... Det kanske är en sanning? Att det var bättre förr i tiden alltså ...

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Man får helt enkelt rensa friskt i sin länklista så man slipper läsa om de där älska-hit-och-ha-roligt-dit-bloggträffarna.
Annat var det med vår bloggträff.

Magica de Hex sa...

Exakt. Men vi babblar inte om det jämt. Det är skillnaden.

nillas liv på pinnen sa...

=)
Men najs var det.

Magica de Hex sa...

Si si very najs.

Susanna sa...

Det är väl det som är grejen: Att man aldrig pratar blogg när man ses åtminstone inte jag! Kram "bloggerskan" kanske ses vi snart...

Maj Korner sa...

Det blir mer likt det vanliga livet. Med små kotterier här och där, lite kindpussande och "fina du".

Jag kanske ska damma av min jättehemliga, helt osynliga och väldigt anonyma blogg. Eller inte.

Jag trivs ju här, med er. I den här formen.

Miss Upsey Daisy sa...

Fast man kan ju välja? Vissa är helt anonyma och vill vara så och vissa är halvanonyma som jag själv. När det gäller bloggträffar brukar jag själv dra ihop några per år när jag är i Stockholm. Man kan välja att komma eller stanna hemma helt enkelt.

bookwitch sa...

Skönt att höra. Jag känner mig väldigt folkilsken för det mesta.
Fast man kan ju bli kändis själv. Lite. Stod och pratade med en författare i en Manchesterbokhandel, när min 'lokala bloggarkollega' gjorde entré.
'Det där är JD' sa författaren.
'Ja jag vet' sa jag.
JD blev hemskt förvånad när jag senare talade om att han känt igen henne.